Naš tim je sastavljen od pasioniranih volontera i freelancer-a!

Želite da nam se pridružite?


alexandra

Alexa Aubertin

Board Member | Osnivačica

a.aubertin   @    zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Alexa ima 17 godina iskustva kao projektna menadžerka i konsultantkinja u multinacionalnoj kompaniji IBM. Radila je, na međunarodnom nivou, u polju IT autsorsinga, ofšoringa i upravljanja organizacionim promjenama. Od 2009. uključena je u projekte i inicijative koji se tiču ekologije, upravljanja otpadom i održivog razvoja. Master diplomu menadžmenta u oblasti  životne sredine i prirodnih resursa stekla je na Univerzitetu Vrije u Amsterdamu. Alexa je i volonter Greenpeace organizacije u Holandiji.


Marina Tomovic

Board Member | Odnosi sa javnošću

m.tomovic   @   zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Marina je nedavno diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, na smjeru međunarodni odnosi. Radila je i volontirala u nevladinim organizacijama koje se bave ljudskim pravima, demokratijom i mladima. Želi doprinijeti širokoj primjeni ekološih praksi i navika u našem svakodnevnom životu i smanjenju negativnog uticaja na okolinu kako bi ova planeta bila čisto i bezbjedno mjesto za buduće generacije.


Tanja Rakocevic

Board Member | Sustainable Development Specialist

t.rakocevic   @    zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Tanja je odrasla u Nemačkoj, ali ima svoje korijene na Balkanu. Nakon završetka fakulteta zaštite životne sredine odlučila je da se preseli u Crnu Goru kako bi se bavila problemom upravljanja otpadom. Sada radi za Agenciju za zaštitu prirode i životne sredine u Podgorici i volontira za ZWMNE. Strastvena je oko svega što se tiče životne sredine i održivog razvoja, ali takođe voli da uči o novim kulturama i jezicima. Trenutno govori srpski/crnogorski, njemački, engleski, španski i katalonski.


Kris Bertens

Environmental Sciences Specialist

k.bertens    @     zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Kris je više od 15 godina radio u industriji dijamanata. Završio je master avio inženjerstva i sasvim slučajno upao u intrigantan svijet dijamantske industrije gdje je radio sa naprednom tehnologijom za proučavanje i procjenu neobrađenih dijamanata, a potom pratio proces izrade do finalnog produkta. Od nedavno je sa ženom u Crnoj Gori, i zadivljen je prelijepim predjelima ali u isto vrijeme zaprepašćen količinom smeća koje je svuda razbacano. Trenutno studira Prirodne i ekološke nauke na Open univerzitetu i volontira u ZWMNE kako bi dao svoj doprinos u očuvanju prirodnih ljepota Crne Gore.


Vanja Cicmil

Projektna koordinatorka

Vanja je produkt menadžer u vodećoj kompaniji za inženjering. Takođe je radila na pozicijama šef maloprodaje i asistent direktora. Trenutno završava Engleski jezik i književnost na Univerzitetu Crne Gore, i jako je zainteresovana za prevodilaštvo. Ljubitelj je prirode i smatra da svi treba damo svoj doprinos da životna sredina postane čistije, zdravije mjesto.


Scott Perry

Izvršni direktor

s.perry    @     zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Sa preko 30 godina iskustva u teškoj industriji i preradi mineralnih sirovina, a sa poslednjih 10 godina radeći u zemljama u razvoju, Scotovo iskustvo odnosi se na poslovni razvoj i optimizaciju procesa. Njegova strast prema prirodi i aktivnostima na otvorenom objašnjava njegovu želju da doprinos zaštiti prirodne ljepote Crne Gore.