Naš tim je sastavljen od pasioniranih volontera i freelancer-a!

Želite da nam se pridružite?


Marina Tomovic

Executive Director | Odnosi sa javnošću | Zero Waste Cities Coordinator

m.tomovic   @   zerowastemontenegro.me | LinkedIn

.

.


Marina je nedavno diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, na smjeru međunarodni odnosi. Radila je i volontirala u nevladinim organizacijama koje se bave ljudskim pravima, demokratijom i mladima. Želi doprinijeti širokoj primjeni ekološih praksi i navika u našem svakodnevnom životu i smanjenju negativnog uticaja na okolinu kako bi ova planeta bila čisto i bezbjedno mjesto za buduće generacije.

.


Tanja Rakocevic

Board Member | Sustainable Development Specialist

t.rakocevic   @    zerowastemontenegro.me | LinkedIn

.

.


Tanja je odrasla u Nemačkoj, ali ima svoje korijene na Balkanu. Nakon završetka fakulteta zaštite životne sredine odlučila je da se preseli u Crnu Goru kako bi se bavila problemom upravljanja otpadom. Od 2019.g. volontira za ZWMNE. Strastvena je oko svega što se tiče životne sredine i održivog razvoja, ali takođe voli da uči o novim kulturama i jezicima. Trenutno govori srpski/crnogorski, njemački, engleski, španski i katalonski.

.


Alexandra Aubertin

Board Member | Osnivačica

a.aubertin   @    zerowastemontenegro.me | LinkedIn

.

.


Alexandra ima 17 godina iskustva kao projektna menadžerka i konsultantkinja u multinacionalnoj kompaniji IBM. Radila je, na međunarodnom nivou, u polju IT autsorsinga, ofšoringa i upravljanja organizacionim promjenama. Od 2009. uključena je u projekte i inicijative koji se tiču ekologije, upravljanja otpadom i održivog razvoja. Master diplomu menadžmenta u oblasti  životne sredine i prirodnih resursa stekla je na Univerzitetu Vrije u Amsterdamu. Alexa je i volonter Greenpeace organizacije u Holandiji.

.


Vanja Cicmil

Projektna koordinatorka

.

.


Vanja je produkt menadžer u vodećoj kompaniji za inženjering. Takođe je radila na pozicijama šef maloprodaje i asistent direktora. Trenutno završava Engleski jezik i književnost na Univerzitetu Crne Gore, i jako je zainteresovana za prevodilaštvo. Ljubitelj je prirode i smatra da svi treba damo svoj doprinos da životna sredina postane čistije, zdravije mjesto.

.


Ivana Živaljević

Finansijski i računovodstveni službenik

.

.


Ivana je diplomirala na Filozofskom fakultetu, ali se danas bavi samo sopstvenom životnom filozofijom. Radi već 15 godina u nevladinom sektoru i istinski je aktivista i radoholik. Finansije i računovodstvo su njeno profesionalno usmjerenje. Najteži joj je posao u životu majčinstvo i na tom polju se svaki dan usavršava. Svaki pomak u svijesti građana Crne Gore o zaštiti životne sredine je čini srećnom.

 

 


Kristina Kandejeva Doherty

Social Media Specialist

k.doherty        @   zerowastemontenegro.me

.

.


Kristina je iskusan stručnjak za marketing i komunikacije i živi u Glasgovu u Škotskoj. Trenutno je na studijama gdje stiče zvanje magistra međunarodnog privrednog prava. Ispunjava je rad u organizacijama koje teže da dovedu do pozitivnih promjena u našem društvu. U slobodno vrijeme uživa u šetnjama u prirodi i zaštita životne sredine je za nju jako bitna.

.